Luchtfoto's

Luchtfoto's met een vlieger

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


Zijbalk

luchtfoto_laten_maken

Dit is een oude revisie van het document!


Luchtfoto's laten maken

Uw persoonlijke luchtfoto...Laat een bijzondere foto maken van een project in uitvoering, uw materieel, een pand of een mooie omgeving! Voor een folder, een website of gewoon om aan de muur te hangen. Waar ik naar streef is mooie luchtfoto's maken, het onderwerp zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Dus niet zo snel en goedkoop mogelijk, ik neem hier rustig de tijd voor.

Tip: een luchtfoto aan de muur is een mooi gespreksonderwerp!

De foto's worden gemaakt met een op afstand bestuurbare camera die is opgehangen aan de lijn van een vlieger. Bijzonder is dat foto's van een niet al te grote hoogte worden genomen: 10 a 80 meter. Hierdoor ontstaat een bijzonder perspectief zonder dat details verloren gaan. Veel onderwerpen komen zo veel beter toto hun recht dan op een foto die met een telelens vanuit een vliegtuig genomen is.

Wat kost het?

Cutterzuiger Artemis in RotterdamEen enkele foto op een eenvoudige locatie in de buurt van Rotterdam is soms al voor 275 euro mogelijk. Over het algemeen is zo'n 300 - 400 euro voor een uitgebreide fotoserie is een goede indicatie. We spreken van te voren een prijs af die afhankelijk is van de te verwachten inspanning en omstandigheden. Voor speciale opdrachten maken we afspraken op maat. Neem gerust contact op om van gedachten te wisselen!

U krijgt een 100% tevredenheid garantie: als de foto's u teleurstellen hoeft niets af te nemen en dus ook niets te betalen.

Wat krijgt u?

De levering bestaat uit jpg-bestanden met hoge resolutie. Deze zijn geschikt voor websites, grote afdrukken en drukwerk. De beelden blijven eigendom van De Fotovlieger maar mogen vrij door de opdrachtgever gebruikt worden.

Wat is er mogelijk?

luchtfoto laten maken... Voor het maken van mooie beelden ben ik afhankelijk van zon en wind. Ook moet er voldoende ruimte zijn om een vlieger op te laten. Daarbuiten zijn er enkele wettelijke regels 1). Toch is het oplaten van een vlieger verrassend vaak mogelijk! De risico's dragen wij: no pictures, no pay. Als het niet lukt om goede foto's te maken, dan proberen we het een andere keer opnieuw (zonder extra kosten).

bijzonder: vliegeren mag op veel plaatsen waar vliegen met een drone verboden is.

Opdrachtgevers:

Interesse?

Neem gerust contact op! Vragen stellen kost niets.

1) Wettelijke regels: maximale vlieghoogte 100m, niet in de buurt van hoogspanningslijnen, minstens 5 km van vliegvelden. Verder ga ik voorzichtig om met mijn spullen, heel voorzichtig met milieu, dier en eigendom van derden, en extreem voorzichtig met het welzijn van medemensen!
luchtfoto_laten_maken.1551948768.txt.gz · Laatst gewijzigd: 2019/03/07 09:52 door hansel

Paginahulpmiddelen