Luchtfoto's

Luchtfoto's met een vlieger

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


project:boeien_rijkswaterstaat_rozenburg

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
project:boeien_rijkswaterstaat_rozenburg [2014/10/15 07:30]
hansel
project:boeien_rijkswaterstaat_rozenburg [2016/10/16 16:42] (huidige)
Regel 4: Regel 4:
 De boeien (watermarkeringen) waren vroeger van ijzer. Tegenwoordig zijn ze van onderhoudsarm kunststof gemaakt. Ze zijn voorzien van een accu, zonnepanelen en zuinige ledverlichting. Sommige boeien kunnen ook metingen uitvoeren (positie, temperatuur en zeedeining) en deze doorgeven (meer info: [[http://​www.struktonrail.nl/​nieuws/​2013/​boeien-en-watermarkeringen-uitgerust-met-universele-monitoringunits-/​|struktonrail.nl]]) De boeien (watermarkeringen) waren vroeger van ijzer. Tegenwoordig zijn ze van onderhoudsarm kunststof gemaakt. Ze zijn voorzien van een accu, zonnepanelen en zuinige ledverlichting. Sommige boeien kunnen ook metingen uitvoeren (positie, temperatuur en zeedeining) en deze doorgeven (meer info: [[http://​www.struktonrail.nl/​nieuws/​2013/​boeien-en-watermarkeringen-uitgerust-met-universele-monitoringunits-/​|struktonrail.nl]])
  
-Het gebruik van de verschillende kleuren en vormen is vastgelegd in het [[http://​nl.wikipedia.org/​wiki/​IALA_Maritiem_Betonningsstelsel|IALA Maritiem Betonningsstelsel]] voor de zee en in het [[http://​nl.wikipedia.org/​wiki/​Signalisation_des_Voies_de_Navigations_Int%C3%A9rieur%C3%A9|SIGNI (Signalisation des Voies de Navigation Intérieure]] voor de binnenwateren.+Het gebruik van de verschillende kleuren en vormen is vastgelegd in het [[http://​nl.wikipedia.org/​wiki/​IALA_Maritiem_Betonningsstelsel|IALA Maritiem Betonningsstelsel]] voor de zee en in het [[http://​nl.wikipedia.org/​wiki/​Signalisation_des_Voies_de_Navigations_Int%C3%A9rieur%C3%A9|SIGNI (Signalisation des Voies de Navigation Intérieure)]] voor de binnenwateren.
  
 ====== Luchtfoto'​s van de opslagplaats voor boeien bij Rozenburg ====== ====== Luchtfoto'​s van de opslagplaats voor boeien bij Rozenburg ======
project/boeien_rijkswaterstaat_rozenburg.txt · Laatst gewijzigd: 2016/10/16 16:42 (Externe bewerking)