Luchtfoto's

Luchtfoto's met een vlieger

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


project:jackup_ribble

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
project:jackup_ribble [2017/04/03 19:54]
hansel [Jackup RIBBLE, BAARSBV, Sliedrecht]
project:jackup_ribble [2017/04/05 19:09]
hansel [Jackup RIBBLE, BAARSBV, Sliedrecht]
Regel 1: Regel 1:
 ====== Jackup RIBBLE, BAARSBV, Sliedrecht ====== ====== Jackup RIBBLE, BAARSBV, Sliedrecht ======
  
-{{:​project:​baarsbv_ribble:​baarsbv_jackup_ribble-00042.jpg?​500x300&​nolink |Jackup Ribble}} Jack-up Ribble: een fors hefeiland dat is samengesteld uit losse modules (container formaat): hierdoor is het niet alleen over het water te vervoeren, maar ook over de weg! Als de poten ingetrokken zijn, kan het ponton makkelijk versleept worden; als de poten op de bodem staan, kan het ponton zichzelf een stukje ​beven het water tillen. Het is dan en stabiel platform dat geen last meer heeft van schommelingen.+{{:​project:​baarsbv_ribble:​baarsbv_jackup_ribble-00042.jpg?​500x300&​nolink |Jackup Ribble}} Jack-up Ribble: een fors hefeiland dat is samengesteld uit losse modules (container formaat): hierdoor is het niet alleen over het water te vervoeren, maar ook over de weg! Als de poten ingetrokken zijn, kan het ponton makkelijk versleept worden; als de poten op de bodem staan, kan het ponton zichzelf een stukje ​boven water tillen. Het is dan en stabiel platform dat geen last meer heeft van schommelingen.
  
 De Ribble heeft een netto hefvermogen van maar liefst 400 ton. [[http://​www.baarsbv.com/​product/​self-elevating-unit/​|meer info]] De Ribble heeft een netto hefvermogen van maar liefst 400 ton. [[http://​www.baarsbv.com/​product/​self-elevating-unit/​|meer info]]
  
-De foto's zijn genomen in maart 2007. De lage foto's vanaf een klein bootje, de luchtfoto'​s vanaf een camera die hing aan de lijn van een vlieger. De camera voor de 360-graden foto's hing aan de haak van de hoge kraan. De kleine stormvlieger voldeed goed in de sterke wind (Bf 6, 45-50 km/h + vlagen).+De foto's zijn genomen in maart 2017. De lage foto's vanaf een klein bootje, de luchtfoto'​s vanaf een camera die hing aan de lijn van een vlieger. De camera voor de 360-graden foto's hing aan de haak van de hoge kraan. De kleine stormvlieger voldeed goed in de sterke wind (Bf 6, 45-50 km/h + vlagen).
  
 ===== Beelden ===== ===== Beelden =====
project/jackup_ribble.txt · Laatst gewijzigd: 2017/04/05 19:09 door hansel