User Tools

Site Tools


project:sapura_diamante

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

project:sapura_diamante [2014/02/14 18:19]
project:sapura_diamante [2020/12/01 11:06] (current)
Line 1: Line 1:
 +====== Pijpenlegger Sapura Diamante bij de Hef, Rotterdam ======
 +{{:project:sapura_diamante:sapuradiamante-03.jpg?400 |Sapura Diamante}}
 +Dit zijn luchtfoto's van de pijpenlegger Sapura Diamante. De Sapura Diamante is gebouwd door IHC Merwede in Krimpen aan den IJssel. Tijdens het transport van de werf van IHC naar de Heijsehaven ging de Sapura Diamante onder de Hef door (de oude spoorbrug van Rotterdam). Omdat het maar net paste, was het een spectaculaire gebeurtenis!
  
 +[[http://www.ihcmerwede.com/pl/about-ihc-merwede/media/news/article/sapura-diamante-successfully-launched-by-ihc-merwede/|www.ihcmerwede.com]]: The 550t pipelaying vessel – ordered by Sapura Navegação Marítima, a joint venture between SapuraKencana and Seadrill – is the first in a series of five fully integrated offshore vessels, which will be completely designed, engineered and built by IHC Merwede. After delivery, the SAPURA DIAMANTE will be used to develop deep-sea oilfields of up to 2,500 metres in Brazilian waters on behalf of Petrobras. 
 +
 +De foto's op deze pagina zijn genomen op 14 februari 2014. Voor het nemen van deze foto's hing de camera aan de lijn van een vlieger. Het kaartje geeft de locatie van de camera aan. 
 +
 +
 +===== Kaart =====
 +{{url>https://maps.google.com/?t=h&q=51.913454,4.498671&z=13&output=embed 100%,350px}}
 +====== Luchtfoto's van de Sapura Diamante ======
 +
 +{{gallery>Sapura Diamante}}
 +
 +**Terug naar het [[:project:|overzicht]]**..